viernes, mayo 18, 2007

Nova sortida a Montserrat

VIA L’ARANYA (340 M, V+/6A)








































Dificultat: 6a o V+/A1 (desde la feixa V+)


Desnivell: 340m (desde la feixa uns 250 m)

Orientació: SurPrimera ascensió: Joan Altamira (1997)


Material: Cintes exprés, tascons, friends, alguns pitons i bagues

Horaris: 15min aproximació4-6 hores d’escalada1’30h-2 h de descens
Aquesta via d’escalada situada al vèrtex sud de Montserrat ofereix un tipus d’escalada molt variada i diferent a la majoria d’escalada a Montserrat.


La seva ubicación al Serrat de les Garrigoses, zona de conglomerat molt més tre ncat que a la major part del massís, han fet que aquesta via no es trobi entre les més conegudes.

Aproximació: Per entrar des de la feixa cal pujar fins a les coves del Salnitre i prendre el camí cap a la Santa Cova. El peu de via es troba en el camí i la localitzem gràcies a una pintada.











































































Va ser una via molt maca, un placer fer-la amb un mestre com el Ramón i amb el meu pare, està bé per passar unes quantes hores, recomendada per fer a la primavera, a l’estiu deu ser un forn. Aquí us deixo unes fotos per fer-vos la boca aigua.

6 comentarios:

Xavi_ivaX dijo...

OLE!!! ya era hora de que veiessim nous articles per aqui!!!

Molt maca la via del montserrat, em sembla molt que es un control copy, però molt bé.

Habeure si pots enviarnos un mapa per a poder orientar-se millor!!!

Per cert divendres si voleu primer psicobloc!!! habeure ki s'anima!!! vinga i bon dia que son les 10!!! i jo ja fa tres hores k curro!

Anónimo dijo...

ei Xavi no he trobat cap mapa, però anant cap a la Santa Cova trobes unes pintades que indiquen on està la via, igualment es recomanable fer la via amb algú que la coneixi, pq es molt fàcil perdre's un cop has començat la via. I per sortir-ne també és complicat, molt flanquejos i punts cecs on no veus per on has de tirar. Nosaltres anavem amb el Ramón que ens va portar de conya.
A veure si repasses una mica el català perquè fa malt als ulls llegir-te jeje , apa fins aviat.

Joakim dijo...

uix uix el ruxelius i su vena de pompeu fabra jejeje avui hem fet sortideta de esportiva a montserrat, al sector de vinyanova, molt recomenable pero fer calcari. ja hi anirem. a vora si coincidim algun dia d festa!!
salut cumpanys

Xavi_ivaX dijo...

Amb ki as anat? ahir el roger estava solet a la fuixi!

Joakim dijo...

*correcció: conglomerat i no calcari... ai ai el cap. el rox va anar a escalar sol?ruxi!!!mes matinar i aprofitar el dia q eres un putu perro.per cert ja tenim lo de lòskar.

Joakim dijo...

q poketa eskalada nois... tan esperar lestiu i aki ningu puja parets, jo segueixo am el dit xungu i de baixa, pero en una semaneta ja tare recuperat. trujillo cuelga fotos!!!q eres el unico kn kamara!! a veure si seguim am la web!salut kumpanys!xD