martes, octubre 02, 2007

Frustració en el coll de la barraca!!!!

Dons si senyors ahor buscant i buscant i al final no ho vam trobar, lo pitjor va ser que ens vam trobar en el pàrquing del sector pero com que no era res de semblant al de la ressenya vam seguir buscant. Va ser un tiu que despres en un altre sector ens va dir que haviem estat tocant aquest magnific i dur sector!


Aqui us deixo una foto per si aneu una altra vegada i veieu la creu aquesta deixeu el cotxe i agafeu el camí que segueix una mica mes adalt per la dreta!!!!


Al final amb la decepció de trobarnos al penedes, vam decidir de anar a un altre sector una mica més lluny que jo no coneixia pero si el kimet! ara el podreu veure!!!

PEr si esteu interessats a anar que millor que el google earth, aqui us deixo les cordenades exactes del pàrquing i així ningú més farà com nosaltres!!!
LATITUD: 41°26'14.45"N
LONGITUD: 1°35'17.53"E

Només que entreu les cordenades, ja sabeu com arribar i en quin punt exactament està!!! adew

2 comentarios:

Anónimo dijo...

epppsss!!

per anar al sector d'escalada NO s'ha de deixar el cotxe en aquesta creu!! S'ha da passar la creu, continuar amb el cotxe passant per dins de les cases de Font-Rubí d'Adalt i fer un trocet curt (uns 500 metres) per la pista, agafar el primer desviu a la dreta que es una pujada en mal estat i de seguida (50 metres) aparcar i buscar unes fites a la dreta que en 5 minuts ens porten al sector.

Xavi_ivaX dijo...

BOnes!!! qui ets??? així que per arribar s'han de passar les cases mirant lal creu et queden a la dreta i no aparacar a la pujada que queda a la teva esquena?? Vale vale moltes gràcies per la resenya i si el dia que tornem te vols animar a venir deixa el teu mail!!!!

fins aviat!!!