miércoles, octubre 03, 2007

Resenya Pas de la Mala Dona (croquis)

El pàrquing es troba en la carretera entre el Garraf i Sitges (C-31).

LATITUD: 41°14'58.07"N
LONJITUD:1°53'25.43"E

Només entren 3 o 4 cotxes (petits) però han destruit la pista d'helicòpters i potser en una temporada podràn aparcar més cotxes. Si venim de BCN el millor és passar el pàrquing i donar la volta a la cimentera que no hi ha cap perill.
Una vegada deixat el cotxe trobem un camí que baixa i arribats a un forat que hi ha al terre, de uns 3 metres de fondaria trobem una difurcació cap a la dreta que baixa pronunciadament i ens porta directament a la paret.


ACCÈS: mitjà-dificil donat un pas amb cable, hi ha un desnivell de uns 150 metres, baixada al arribar i pujada quan acabem de escalar!

ORIENTACIÓ: SUR EST, intentar evitar l'estiu ja que no hi ha cap ombra hi està 100% al sol.

Roca: Calcàrea, algunes vies estan gastades.

Tipus d'escalada: Atlètica, vies de grau mitjà i difícil, verticals. Entre 12 i 30 metres encara que hi ha vies de varis llargs. (no se com està l'equipament una vegada pasada la reunió)

Equipaments: Químics i parabolts. Moltes reunions sense mosquetó però es pot passar la corda directament sense deslligar-sela de l'arnés.

NÚMERO DE VIES: 46, 6% entre VI i V, 75% entre 6a i 6c+ i 19% entre 7a i 7b+.

(el crokis el penjare proximament)

2 comentarios:

Christian Johnsen dijo...

hola me gustaria saber si sabes como llegar de garraf a pas de la mala dona a pie no encuentro como llegar

ghraciass

Xavi_ivaX dijo...

Entiendes el catalan?? por que esta explicado perfectamente!!!

Si no, desde el garraf, veras que la carretera sube y al cabo de 5 minutos, ni eso, la autopista te queda a tu izquierda y hay una placa de piedra que ha sido tallada arrtificialmente, justo donde pierdes la carretera de vista arriba que pasa al otro lado de la montanya ahi esta el parking, ahora mirador... tienes k pasar el parking (mas facil para irte) seguir la carretera hasta una cementera 5 minutos mas lejos dar la vuelta, y volver al parking. es muy peligroso dar media vuelta en el parking.

Para bajar tienes k coger el caminito de cabras que baja lijeramente a la izquierda y llegaras a un camino mas ancho. Fijate en el suelo hay un agujero lleno de basura que tira la gente ahi sera el punto donde un caminito de cabras baja hacia el mar, siguelo ira a la izquierda y luego a la derecha dejandote solo el paso final para llegar a las paredes de la mala dona. Dime si te ha sido util, si no intentare mandarte un crokis!!

Saludos