jueves, febrero 15, 2007

El Nelson Entra en Climspain!!! El Principio del Psicobloc

Bueno, crec que niingu necesita que li presentem el nou fichatxe de ClimbSpain, jo el coneixia de fa temps, i voila que despres de alguns anyets m'el trobo per barna i el cabron esta fet un crack!!!

Aqui ell ens ignagura el blog amb la primera foto de psicobloc!!! (i no l'ultima, ja t'ho dic jo) Per cert ara opinarem, el psicobloc Nelson es practica en coves o desplomats, mai en parets com a la que estas, k no se te piri la jamba que cuan torni arribem al 8!!! Objetivo: Sangre y arena!!!
Bueno noi ja saps que espero més fotos!!!

A cuidar-se!!!

4 comentarios:

Carles Trujillo dijo...

Yeh man!! Donem la benvinguda a l'home que te el poder sobre terra y sobre la paret! Poc a poc la cosa va creixent. Moooooooooore fyah!! pow pow pow pow pow!!!!

Xavi_ivaX dijo...

Arhhgggg!!!! Trujillo k te has comido o fumao!!! k haces estos comentarios k no los entiende ni diooosss!!!!!
POWPOWPOWPOWPOW!!!!!
Por cierto espero carta!!!!

Joakim dijo...

q pasa gentuza!!!
eze trujillo que no sale del mundo nocturno, a ver si te vemos eskalando q te colgaremos por ahi jeje ahir vai anar am lomi pero no trobu a ningu akest finde!!el belles a akabat examens pero suda q no aproba ni robant ... penja les fotos desgraciat!!
eze xavi como van los monos??ni eskalada ni humo jejje rekorda que el cartero siempre llama 3 veces!! i buska paret a dublin!! se q eres incansable buskan parets jejej
ale salut!!

Xavi_ivaX dijo...

Que patsa Kimet, com va tot veien aquest aires crec que no va gaire bé no????
Joer no tens ningú per anar a eskalar??? Kina putada k estigui tannt lluny que si no jo m'apuntava a fer una compe al pas de la mala dona o així!!!

Atenció amb els comentaris sobre el desgraciat del belles que no penja les fotos!!!!!!! Algun dia s'ho pendra malament!!! Algú pot penjar o pasar-me per mail una foto del Belles???? Ahh per cert on esta la carta!!!!